Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Activitats extraescolars
El curs 2018-201, les activitats extraescolars de tarda de l'escola estaran dinamitzades per l'Associació educativa Kampi Ki Pugui:

kampikipugui_logo


OFERTA D'ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2018/2019
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous
FUTBOL SALA 1
(P4-1r) 
pista 
IOGA
(2n-6è)
sala miralls
PATINATGE 1
(P4-1r)
pista
MULTI-ESPORTS 
(P4-1r) 
pati de dalt 
FUTBOL SALA 2
(2n-6è) 
pista  
BALL MODERN
(2n-6è) 
porxos 
PATINATGE 2
(2n-6è) 
pista  
BÀSQUET
(2n-6è) 
pista  
GUITARRA
(2n-6è) 
biblioteca 
DIBUIX
(2n-6è) 
biblioteca 
ESCACS
(1r-6è) 
biblioteca
CIRC
(2n-6è) 
porxos 
CIRC
(P4-1r) 
pista bàsquet
ROBÒTICA INICIACIÓ
(1r-6è) 
informàtica 
BALL MODERN
(P4-1er) 
sala de miralls
INICIACIÓ MUSICAL
(P4-1r) 
biblioteca 
IOGA
(P4-1r) 
sala de miralls 
CUINA
(P4-3r) 
menjador 
ROBÒTICA 
(1r-6è) 
informàtica 
CANT CORAL
(2n-6è) 
sala de miralls 
ENJOY
(P4-P5) 
plàstica
ROBES i FILS
(2n-6è) 
plàstica

L'horari per a la realització de les activitats extraescolars és de 17:00 a 18:00 h. Abans de l'activitat (16:30-17:00) l'equip de monitors/es estan amb els nens i nenes a la pista i s'aprofita per berenar i jugar, sota la seva supervisió.

Podeu trobar la descripció de les activitats, dates d'inscripció, de tasteig i d'inici d'activitats, així com les quotes al Fulletó informatiu i el detall dels objectius de les activitats al Projecte d'extraescolars 2018-2019.

- Inscripcions del 12 al 21 de setembre. S'haurà de lliurar la fitxa d'inscripció, la fitxa sanitària i la documentació especificada al formulari a Secretaria de l'AMPA. Atenció: la robòtica té una disponibilitat màxima de 12 places, que s’assignaran per ordre d’inscripció i la resta quedaran a la llista d’espera. .

- Tasteig d'activitats del 17 al 20 de setembre: durant aquesta setmana els nens i nenes podran provar les activitats i les famílies podran demanar informació directament a l'equip de monitors/es de Kampi Ki Pugui.

- Inici d'activitats: dimarts 25 de setembre
(Atenció: dilluns 24 de setembre és dia festiu)

La primera setmana tots els nens i nenes inscrits faran les activitats corresponents. Si finalment alguna activitat no té prou persones inscrites, en finalitzar la primera sessió l'equip de Kampi Ki Pugui parlarà amb les famílies per poder oferir alternatives.

Es recorda també que el material que es necessiti per l’activitat (guitarra, patins, etc.) no es podrà guardar a consergeria ni a cap lloc de l’escola, els nens i nenes l’hauran de dur cada dia que es faci l’extraescolar.

IMPORTANT: 

La contractació de les activitats extraescolars és per a tot el trimestre. Per tant en cas de baixa no es retornaran els diners, exceptuant raons de força major. El cost total de l'activitat s'haurà d'abonar en tres rebuts a l'inici de cada trimestre escolar (octubre 2018, gener 2019, maig 2020).

Les altes, baixes o canvis d'activitats s'han de gestionar a la secretaria de l'AMPA abans del dia 20 de desembre de 2018 i 11 d'abril de 2019, respectivament.

ATENCIÓ: Per al càlcul de quotes trimestrals del curs 2018/2019 s'ha tingut en compte que les l'últim trimestre del curs serà més curt que altres anys i s'ha decidit adaptar les quotes, sense que això afecti a la totalitat de la tarifa anual.


RECORDATORI!!
Des del curs 2017-2018, l'AMPA Estel Guinardó és entitat homologada pel Consell de l'Esport Escolar i, per tant, entra dins del Pla de l'Esport Català de Barcelona que ofereix beques per a la realització d'activitats extraescolars esportives.

Al següent enllaç trobareu els detalls dels requisits i procés per sol·licitar beca esportiva: http://www.plaesportescolarbcn.cat/ca/subvencions_302069

En cas de cumplir els requisits, les famílies podreu sol·licitar una beca per nen/a per a una de les següents activitats: Básquet, Circ, Escacs, Futbol Sala, Patinatge, Multiesports, Ball Modern i Ioga.

A principi de curs pu licarem els detalls de dates i procés de sol.licitud de beques esportives.

CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort