Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

BEQUES ESPORTIVES PER EXTRAESCOLARS


Recordeu que està obert el termini de sol.licitud de beques esportives 

 

FOTOS FESTA 30 ANYS AMPA i ESCOLA PÚBLICA

Ja fa una setmana de la bonica festa dels 30 anys d'AMPA i Escola Pública que vam celebrar a l'Escola Estel Guinardó. Un cop més, volem agraïr a tothom qui va col·laborar per fer-la possible: a  les persones que vau enviar imatges de totes les èpoques, a la magnífica il·lustradora, als que vau col·laborar amb les begudes, als pares i mares fotògrafs/es, a qui vau estar a torns de barra, samarretes i taller de xapes, als i les grans col·laboradors de les activitats - teatre, visites guiades...-, a la comissió del gegantó, a totes les persones que vau participar als concursos de pastissos i truites (preparant-los i fent de jurat!), a les super cuineres, a tothom qui va donar un cop de mà muntant i desmuntant, a l'equip sunflower i a les seves famílies i... sobretot, A TOTHOM QUI VA VENIR A PASSAR-HO BÉ A LA FESTA! GRÀCIES!!

Volem compartir amb vosaltres un recull d'IMATGES BONIQUES per recordar el 9 de juny de 2018:

Aquí trobareu FOTOS DE LA FESTA:
20180609_festa30anysampa 004


I aquí les FOTOS DEL FOTOMATON:
20180609_festa30anysampa 027


 

ALLARGAMENT JORNADA INTENSIVA 2018

Hola famílies!

Del 5 al 22 de juny l'escola farà horari de jornada intensiva i, com cada any, l'AMPA ofereix el servei d'allargament de jornada fins les 17h. AQUÍ trobareu tota la informació d'horaris, tarifes, així com detalls de dates i horaris d'acollida i extraescolars de tarda, piscina i anglès al migdia.

Per tal d'organitzar el servei de migdia i d'allargament durant la jornada intensiva, us agrairíem que ens feu arribar el formulari adjunt a secretaria de l'AMPA entre el 7 i el 18 de maig, tant si s'utilitza el servei com si no es fa. El mateix formulari es lliurarà a tots els nens i nenes dilluns 7 de maig.

jornadaintensiva2017

 


Pàgina 1 de 19

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort