Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

L’ESTEL PREPARA UNA PANERA SOLIDÀRIA MOLT ORIGINAL...


Aquest curs, la Comissió de Solidaritat de l’escola prepara una nova iniciativa:


                       LA PANERA SOLIDÀRIA 
!

 

No es tracta d’una panera qualsevol, aquesta l’omplirem entre tots i totes de productes i serveis oferts pels comerços de confiança del barri i per les pròpies botigues i negocis de les famílies de l’escola, fins i tot a nivell particular.

 

Teniu un negoci al barri? Treballeu a una botiga o una gran empresa? Animeu-vos a col·laborar-hi! Segur que podeu aportar algun producte o servei, tot serà molt benvingut:  vals per berenars deliciosos al forn de pa; un lot de productes de farmàcia per estar sempre a punt per imprevistos; un descompte per una tallada de cabells a la perruqueria del barri per estar a l’última moda; uns mitjons antilliscants de la botiga de roba infantil per les classes de psicomotricitat; un tiquet-regal per fer-vos una foto de família a l’estudi fotogràfic, etc.

 

Ja són moltes les famílies i comerços que s’hi han apuntat i comencem a tenir plena la panera! Però encara hi sou a temps: teniu fins el 24 de novembre per donar les dades del producte/servei ofert a la Pilar Ciprés (a consergeria): nom del comerç o persona que ofereix el servei; tipus de servei/producte; adreça i telèfon de contacte.

 

Recordeu que els projectes de la Comissió de Solidaritat de l’escola promouen sempre el treball en xarxa amb tota la comunitat educativa i reverteixen a les famílies amb dificultats econòmiques.

 

Els tiquets per poder participar a la rifa de la fantàstica panera es posaran a la venda l’1 de desembre i els podreu adquirir a la consergeria de l’escola. El sorteig tindrà lloc el dia 18 de desembre.   Molta sort!

 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort