Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

XERRADA 2 DESEMBRE: El bullying: una responsabilitat de tothom.

El bullying: UNA RESPONSABILITAT DE TOTHOM.Benvolgudes famílies,

 

El proper dimecres 2 de desembre de 17h a 18:30 organitzem una xerrada molt sol·licitada a l’escola: El bullying: una responsabilitat de tothom. Taller de prevenció i atenció de la violència entre iguals”.

 

El taller s’adreça principalment a famílies de primària i té com objectiu entendre el fenomen del bullying i, a la vegada, proporcionar eines clau de prevenció i intervenció per a la família de la víctima, de l’agressor/a i de la resta de companys i companyes.

 

S’organitza en el marc del Programa de Suport educatiu a les famílies de l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona i, en aquesta ocasió, anirà a càrrec de la formadora i experta Mireia Parera, de la cooperativa Fil a l’Agulla.

 

Una vegada més, us animem a participar-hi. Segur que serà molt interessant i, tal com ens recorden les formadores, quan hi ha bullying, tots i totes hi tenim molt a fer!

HI HAURÀ SERVEI D’ACOLLIDA per a totes les famílies que ho necessitin.

 

Junta de l’AMPA

 

  

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort