Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

JA HEU VOTAT?

collage_geganto

Engeguem motors del 2016 amb la votació del Gegantó o Gegantona de l'Escola Estel! Ja heu votat?

A l'entrada de l'escola hi ha exposats els 25 dissenys que s'han presentat. Aquí també podeu veure'ls tots. Felicitats a tots els nens i nenes que han fet aquests magnífics dibuixos! Serà difícil escollir-ne un!

La votació popular està oberta fins el divendres 29 de gener. Només cal que agafeu una butlleta (les trobareu al costat dels dibuixos), marqueu les dues propostes que us agradin més i la tireu a l'urna. Tothom qui passi per l'escola aquests dies pot votar (però només una vegada, eh!): nens i nenes de l'escola, pares i mares, germans, avis, tiets, cangurs, mestres, monitores de menjador... Que no hi falti ningú!

El dia 5 de febrer es comunicarà el disseny i el nom guanyador durant la festa de carnaval. Quin serà????

I recordeu que això no s'acaba aquí! Aquest gegantó o gegantona el construirem plegats. Tots els divendres des de mitjans de febrer fins a finals de març s'organitzarà el taller de construcció obert a totes les famílies de l'escola.

I a la primavera, per fi presentarem en societat el Gegantó o Gegantona de l'Estel!

Us hi animeu?


 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort