Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

PORTES OBERTES PISCINA

Com cada trimestre, els nens i nenes que fan curset de piscina al Martinenc ens tornaran a ensenyar tot el que han après durant les Jornades de Portes Obertes, que es faran la setmana del 13 al 17 de juny, dins l’horari habitual del curset:

 

Dilluns 13

Dimarts 14

Dimecres 15

Dijous 16

Divendres 17

13:15 – 1er

13:15 – 3er

13:15 – 2n

13:15 – 4t

13:15 – 5è i 6è

16:45 – P5

16:45 – P4

 

Totes les famílies de l’escola hi esteu convidades! Penseu en portar roba fresca, que dins les instal·lacions fa molta calor!

 

Recordem als participants dels cursets de piscina que:

-          L’últim dia de curset serà el dilluns 20 de juny (grup de 1er), la resta de grups acabaran la setmana de portes obertes.

-          Durant les setmanes de jornada intensiva, els de P4 i P5 que no utilitzin el servei d’allargament de jornada hauran d’anar directament a la piscina a les 16:30.

 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort