Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

BENVINGUDA CURS 2016-2017

L’equip de l’AMPA us donem la benvinguda al nou curs 2016-2017!

 

Primer de tot, volem saludar a les noves famílies que arribeu a l’Estel aquest curs i animar-vos a participar a les diferents activitats que s’organitzen des de l’escola i l’AMPA durant l’any. Ja us anirem informant dels detalls a través de l’email i del web. Mentrestant, estem a la vostra disposició per informar-vos i/o resoldre els dubtes que tingueu.

 

Us recordem a continuació algunes dates i altres informacions importants:

 

-          Els cursets de piscina s’iniciaran la setmana del 19 de setembre. El mateix dilluns 19 de setembre a les 17:30 es realitzarà una reunió informativa al menjador amb les famílies de P4 i P5 (hi haurà servei d’acollida). Més informació de piscina aquí.

-          Les altres activitats extraescolars de tarda s’iniciaran el 26 de setembre i la setmana prèvia, del 19 al 22, els nens i nenes podran fer “tasteig d’activitats”. Les inscripcions estaran obertes les dues primeres setmanes de curs, del 12 al 23 de setembre. Més informació d'activitats extraescolars aquí.

 

-          L’activitat d’anglès al migdia s’iniciarà la primera setmana d’octubre. Més informació d'anglès al migdia aquí.

 

Els propers dies us enviarem un avançament dels comptes de l’AMPA, així com les mensualitats dels diferents serveis per aquest curs 2016-2017, que hauran de ser ratificats a la propera assemblea general que es convocarà properament.

 

Bon inici de curs!

 

Junta de l’AMPA

 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort