Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

ASSEMBLEA GENERAL 2016 i MOSTRA DE FOTOS

Us informem que finalment l’Assemblea General 2016 de l’AMPA serà el proper dilluns dia 24 d’octubre a les 17:15, al menjador de l’escola. Hi haurà servei d’acollida.

L’assemblea és una bona oportunitat per veure quins serveis es gestionen i quines activitats s’organitzen des de l’AMPA, conèixer les diferents maneres de col·laborar-hi, així com preguntar i proposar tot allò que vulgueu. Com sempre, ens hi acompanyarà també el José Ramon, director de l’Estel, que compartirà amb nosaltres algunes informacions d’interès de l’escola.

I aquest any... tenim preparades algunes sorpreses més! Una petita MOSTRA de FOTOS del curs passat, records d’alguns dels projectes que hem fet plegats, vídeos... i un petit pica-pica, que no falti! Aquí us deixem un primer tast d'uns vídeos per animar-vos a participar: INTRO ASSEMBLEA i UNEIX-TE A L'AMPA!

assemblea2016_programap
I aquí podeu trobar l’acta de l’anterior assemblea, tancament de comptes, pressupost i altres documents relatius a l'Assemblea.

 
 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort