Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

PANERA SOLIDÀRIA i MERCAT DE JOGUINES

Tenim bones notícies! Ja ha arribat el fred i s’acosten les festes de Nadal i amb això també arriben diferents propostes solidàries:

 

LA PANERA SOLIDÀRIA: després de l’èxit de la panera 2015 tornem a repetir l’experiència. Igual que l’any passat, es tracta d’una panera molt especial: l’omplirem de productes i serveis de comerços i negocis del barri i/o de famílies de l’escola. I què vol dir això? Que si teniu alguna botiga o negoci, podeu fer una aportació ja sigui a través d’un producte concret que tingueu (una planta si teniu una floristeria, un val per un cafè amb llet i un croissant si teniu un cafè, etc.) o bé un servei (una tallada de cabell si teniu una perruqueria, una sessió de fisioteràpia, etc.). Així mateix, proposarem que hi participin als comerciants del barri.

 

Voleu col·laborar-hi? Podeu participar-hi a partir del 14 de novembre! Aquí podeu veure els detalls de com fer-ho. També a partir de dilluns trobareu els números a la venda, només per 1€, a la Secretaria de l’AMPA i els divendres a la tarda al pati (al costat dels pastissos de 6è). El sorteig es realitzarà el dia 16 de desembre, durant la Festa del Tió de l’escola.

 

I volem presentar-vos una novetat d’aquest curs que hem preparat des de la Comissió de Solidaritat i que ens fa molta il·lusió:

 

EL MERCAT DE JOGUINES DE 2a MÀ: per donar un cop de mà als Reis Mags i altres proveïdors de regals infantils, es posa en marxa un mercat de joguines de 2a mà. Segur que teniu per casa més d’una joguina que encara es conserva en bon estat, però que ja no utilitzen els vostres fills i filles, oi? Doncs aquí podeu fer-ne donació per tal que altres famílies les puguin comprar per un preu simbòlic d’1€ i així passar el relleu de la joguina a altres nens i nenes que segur que en faran bon ús.

 

La donació de joguines serà molt senzilla: des d’avui mateix i fins el 25 de novembre només caldrà enviar per email una fotografia de la joguina i algunes dades bàsiques tal com s’explica aquí. Aquestes s’exposaran online a la web de l’AMPA, on cada joguina tindrà un número específic. El dilluns 12 i el dimarts 13 de desembre es podran fer les reserves al matí i a la tarda a l’entrada de l’escola abonant 1€ (preu total de la joguina) i, posteriorment, posarem en contacte a la persona donant i a qui ha fet la reserva per fer el lliurament de la joguina. Aquí trobareu més detall del funcionament.

 

Esperem que us agradin les propostes d’aquest curs. Aprofitem per recordar que totes les iniciatives que es realitzen a la comissió de solidaritat, reverteixen en les famílies amb dificultats econòmiques.

 

Gràcies per la vostra participació!

 

Comissió de Solidaritat

Junta de l’AMPA Escola Estel - Guinardó

 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort