Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Xerrada: INVERTIM EN EDUCACIÓ EMOCIONAL

Ja tenim data per una de les dues xerrades que van sortir més votades a l’enquesta que vam fer el mes passat: “INVERTIM EN EDUCACIÓ EMOCIONAL. Es farà el proper dijous 24 de novembre de 17h a 18:30, al menjador de l’escola.

 

La xerrada-taller vol fer-nos reflexionar al voltant de la importància de cuidar-nos; en reflexiu i en recíproc: Tenim consciència que el nostre benestar emocional i el dels nostres infants és susceptible de ser educat i ser transformat? Podem invertir en prevenció de la salut emocional abans dels primers símptomes de malestar?

 

Recordem que aquestes xerrades s’organitzen en el marc del Programa de Suport educatiu a les famílies de l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona i, en aquesta ocasió, anirà a càrrec de Davinia Urbano.

Com sempre, HI HAURÀ SERVEI D’ACOLLIDA per a totes les famílies que ho necessitin.

 

No us ho perdeu! Com més serem, més interessant serà el debat!!

 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort