Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

PORTES OBERTES 1er TRIMESTRE

Ja us podeu anar reservant a l'agenda els dies de PORTES OBERTES dels cursets de piscina (del 12 al 16) i de les activitats extraescolars de tarda (del 15 al 21). Si voleu veure tot el que han fet els vostres fills i filles aquest trimestre, a continuació trobareu el detall dels dies de portes obertes que es faran, com sempre, dins l'horari habitual de cada activitat:

portes_obertes_desembre2016

Recordeu que a dins les instal·lacions del CEM Guinardó hi ha molta humitat; és recomanable que porteu roba fresca!

 

L’últim dia de les activitats extraescolars (piscinaactivitats de tardaanglès al migdia) del 1er trimestre serà el dimecres 21 de desembre.

 

Finalment, recordar-vos també que, si no es comunica el contrari, els nens i nenes que han fet extraescolars de tarda, anglès al migdia i/o piscina durant el primer trimestre, es consideren apuntats per al segon. La data màxima per comunicar altes, baixes o canvis d’activitats a la secretaria de l’AMPA és el divendres 16 de desembre!

 

 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort