Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Xerrada: COM ACOMPANYAR L'ADOLESCÈNCIA?

A principis de curs totes les famílies vam poder participar a una enquesta per saber quins temes eren els que ens interessaven més per fer xerrades a l’escola. Un dels dos més votats va ser l’adolescència.

adolescencia2
Per això, el proper dimecres 25 de gener es realitzarà a l’escola la xerrada  “Com acompanyar l’adolescència?”. Serà al menjador, de 17h a 18:30 i, com sempre, hi haurà servei d’acollida per a totes les famílies que ho necessitin.

Es parlarà sobre el següent: “Els nois i noies quan creixen passen per diferents etapes amb característiques i necessitats diferenciades. Conèixer l’evolució ens ajudarà a acompanyar-los en la seva presa de decisions. Adaptació familiar: vers els nous models relacionals que planteja l’adolescència. Com acompanyar els reptes de la recerca d’identitat personal, l’autoestima, la pressió de grup, la importància de la imatge, etc.. Com podem treballar l’autonomia i la responsabilitat en els joves?”

Recordem que aquestes xerrades s’organitzen en el marc del Programa de Suport educatiu a les famílies de l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona. En aquesta ocasió, anirà a càrrec de Ramon Casals, que compta amb 38 anys d’experiència docent de primària i secundària, i combina la seva tasca educativa amb la realizació de ponències i xerrades formatives per a famílies, així com la participació a diversos mitjans de comunicación. També compta amb publicacions com “Educar en temps de crisi”, “Prevenir el fracàs escolar des de casa” i “L’aventura de ser pares”, entre altres.

adolescencia Reserveu la data!

 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort