Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

CARNESTOLTES 2017

JA TENIM AQUÍ LA FESTA DE CARNESTOLTES, EL REI DELS POCA-SOLTES!

Serà aquest divendres 24 de febrer a partir de les 16:30 (atenció, les famílies de parvulari i cicle inicial estan convidades abans, a partir de les 15:15, a la festa de carnaval de l'escola).

Aqust any hi haurà primer una GRAN DESFILADA i PHOTOCALL al pati de baix. Hi podreu participar tothom, petits i grans, així que us animem a venir amb la disfressa més original que tingueu!

A les 17:45 començarà la RUA a la porta de l'escola. Un any més, la farem conjuntament amb les famílies de l'escola Torrent d'en Melis i farem un recorregut al voltant dels carrers de l'escola (Telègraf - Juliol - Bisbal - Varsòvia). I podrem moure'ns a ritme de BATUKAAAAAADA!

carnestoltes2017_programa

No hi falteu! Ens ho passarem molt bé!

Que tingueu una setmana ben divertida!

Comissió de Dinamització
 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort