Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

PREPARANT SANT JORDI

Ja estem escalfant motors per la Festa de Sant Jordi, que celebrarem el divendres 21 d’abril a partir de les 16:30 i estarà carregat de llibres, roba, roses i berenar!
 

Mercat de llibres de segona mà: podreu buscar i remenar entre contes i novel·les i comparar-ne a un preu simbòlic d’1 euro cada llibre per recollir fons per la biblioteca de l’escola. La recollida de llibres es farà de dilluns 27 de març a divendres 7 d’abril a cada classe, on hi haurà unes caixes preparades. Aniria bé que com a mínim un dels exemplars que es porti sigui adequat pels nens i nenes de l’edat de la classe, així ens assegurem que hi haurà lectures adreçades a tothom.


Mercat de roba de segona mà:
teniu roba en bon estat als armaris que ja no feu servir? Perfecte! Doncs pots contribuir al mercat portant-la de dilluns 20 de març a divendres 7 d’abril a les caixes situades a l’entrada de l’escola. Durant la festa es vendran les peces de roba de totes les talles a 1 euro, que es destinarà al fons de solidaritat.


Amb la col·laboració de totes les famílies, segur que serà una festa plena de contes, molta lectura i solidaritat!

 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort