Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Panera solidària i Mercat de roba 2017

Hola famílies!!

Ja és novembre i la Comissió de solidaritat s’ha posat en marxa per organitzar dues de les accions amb més èxit cada any:

 

El MERCAT DE ROBA de 2a MÀ

Ha arribat el fred i esteu fent el canvi d’armari? Perfecte! Podeu portar el que ja no utilitzeu (de qualsevol talla i en bon estat) al mercat de roba! La recollida es farà del 13 de novembre al 12 de desembre a l’entrada de l'escola.

Totes les peces es vendran per només 1€ durant la Festa del Tió (prevista el 15 de desembre). La roba que no es vengui es donarà a la Fundació Formació i Treball per tal que la distribueixin entre famílies que la necessitin.

LA PANERA SOLIDÀRIA

Les famílies que coneixeu la PANERA SOLIDÀRIA, ja sabeu que es tracta d’una panera molt especial que s’omple de productes i serveis de comerços i negocis del barri i/o de famílies de l’escola. Si teniu alguna botiga o negoci, podeu fer una aportació ja sigui a través d’un producte concret que tingueu (una planta si teniu una floristeria, un val per un cafè amb llet i un croissant si teniu un cafè, etc.) o bé un servei (una tallada de cabell si teniu una perruqueria, una sessió de fisioteràpia, etc.). Com cada any, també hi participaran els comerços del barri.

Com hi podeu col·laborar? Si voleu fer una aportació d’un producte o servei, heu de passar per consergeria a omplir la fitxa corresponent a partir de dilluns que ve. A partir del 20 de novembre es poden comprar 2 tiquets per 1€  a consergeria (Joan Anjauma).

Esperem que us agradin les propostes d’aquest curs. Aprofitem per recordar que els beneficis d'aquestes iniciatives es destinen al fons de solidaritat per famílies de l'escola.

 

Gràcies per la vostra participació!

 

Comissió de Solidaritat

Junta de l’AMPA Escola Estel - Guinardó

 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort