Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

XERRADES

BONES NOTÍCIES!

Les AMPA de la nostra escola i de l'Escola Parc del Guinardó hem arribat a un acord per compartir les xerrades i tallers amb les comunitats educatives de les dues escoles. És una col·laboració que ens fa molta il·lusió i que esperem que sigui llarga i profitosa.

Dins d'aquesta col·laboració, us anunciem la propera xerrada:

EDUCACIÓ SEXUAL

DILLUNS 18 DE DESEMBRE - 16:45

A l'Escola Parc del Guinardó (Carrer de Garriga i Roca, 13)

Hi haurà servei d'acollida gratuït també pels nens i nenes de l'Estel.

Formadora: Eva Martínez és mestra, terapeuta i formadora. Col·laboradora habitual en publicacions de temàtica educativa. Co-autora del llibre “Educació Emocional i família: el viatge comença a casa” (Ed. Graó), i autora de “Sota la pell del llop: Acompanyar les emocions amb els contes tradicionals” (Ed.Graó). Responsable de formació de l’Associació Arae

CONTINGUT DE LA XERRADA: Una part important de la nostra recerca del plaer i de satisfacció de les nostres necessitats és impulsada per la nostra sexualitat, entesa com la força que ens orienta al benestar, i no només com totes aquelles conductes vinculades a aspectes eròtics o genitalitzats. La sexualitat forma part del nostre desenvolupament humà,  es construeix progressivament des del moment del naixement i es viu de maneres diferents durant cada etapa de la nostra vida. Com a persones educadores, cal tenir clar de quina manera podem acompanyar els nostres infants i joves per tal d’enfortir-los en la descoberta de la pròpia sexualitat.  Explorarem què és allò habitual i natural en cada etapa evolutiva, i quin tipus d’acompanyament podem oferir per tal d’ajudar-los a construir una sexualitat sana i lliure.


També us informem que la propera xerrada serà sobre Autoritats i Límits - que és la temàtica que va ser més votada a l'enquesta - el 18 de gener a les 17h a l'Escola Estel. Reserveu la data!!!


 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort