Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

ENS HA DEIXAT L'ANDREU...

Benvolguts i benvolgudes,

Ens sap greu comunicar-vos una notícia molt trista. Ahir va morir l’Andreu Isern, mestre, director, company, amic… i puntal de l’Estel durant molts anys. Tot i que feia un temps que estava malalt, la seva mort ens ha entristit profundament.

Va treballar en moments molt difícils però estimulants de la nostra escola i sempre va vetllar per mantenir una escola centrada, pensada  en els nens i nenes i les seves famílies. Va tenir un paper molt actiu, no només a l’escola sinó al barri,  defensant els pilars bàsics de les escoles públiques catalanes. Posteriorment, va estar molt implicat a la xarxa d’escoles d’Horta Guinardó.

El que sí que podem dir es que per sort ens ha deixat la seva espurna a tots nosaltres amb el seu positivisme, entusiasme i saber fer en tot moment. Ha estat tot un exemple per tots nosaltres. Els seus bons consells i la seva col·laboració ens han ajudat molt a tirar endavant i aconseguir l’Escola que tenim avui.

El dia de la seva jubilació ell mateix ens deia que el seu objectiu a l’escola Estel va ser arremangar-se i treballar per aconseguir una bona escola i mentre ho feia havia après de tothom i havia gaudit molt.

Sempre estarà al cor de tots nosaltres!

20150630_155811


 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort