Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

VAGA FEMINISTA

vagafeminista

El proper dijous 8 de març, Dia Internacional de les Dones,  hi ha una vaga general feminista impulsada pel conjunt de col·lectius feministes i amb el suport del moviment sindical. La convocatòria -d’abast internacional- reclama treballar a favor de la igualtat de gènere i fa una crida a una vaga laboral, estudiantil, de cures i de consum. Es volen denunciar aspectes de discriminació de la dona com ara l’escletxa salarial, la feminització de la pobresa, la violència masclista o el no reconeixement del treball domèstic i de cures com element imprescindible pel sosteniment de l’economia i de la societat.


L'AMPA de l’Escola Estel Guinardó s’adhereix a la vaga feminista i dona suport a totes aquelles treballadores i treballadors dels serveis que gestiona a que puguin exercir el seu dret a vaga. Per aquest motiu, el dia 8 de març és possible que el funcionament d'aquests serveis es vegi afectat. En qualsevol cas, els serveis mínims de totes les activitats estan garantits.

Fem una crida a les famílies a sumar-vos a la vaga del 8 de març sobre aquesta problemàtica que ens afecta a tots i totes, per avançar conjuntament cap un futur per als nostres infants lliure de discriminacions per raó de gènere.


Més informació:
https://vagafeminista.cat
http://hacialahuelgafeminista.org
https://caladona.org
 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort