Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

ALLARGAMENT JORNADA INTENSIVA 2018

Hola famílies!

Del 5 al 22 de juny l'escola farà horari de jornada intensiva i, com cada any, l'AMPA ofereix el servei d'allargament de jornada fins les 17h. AQUÍ trobareu tota la informació d'horaris, tarifes, així com detalls de dates i horaris d'acollida i extraescolars de tarda, piscina i anglès al migdia.

Per tal d'organitzar el servei de migdia i d'allargament durant la jornada intensiva, us agrairíem que ens feu arribar el formulari adjunt a secretaria de l'AMPA entre el 7 i el 18 de maig, tant si s'utilitza el servei com si no es fa. El mateix formulari es lliurarà a tots els nens i nenes dilluns 7 de maig.

jornadaintensiva2017

 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort