Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

FOTOS FESTA 30 ANYS AMPA i ESCOLA PÚBLICA

Ja fa una setmana de la bonica festa dels 30 anys d'AMPA i Escola Pública que vam celebrar a l'Escola Estel Guinardó. Un cop més, volem agraïr a tothom qui va col·laborar per fer-la possible: a  les persones que vau enviar imatges de totes les èpoques, a la magnífica il·lustradora, als que vau col·laborar amb les begudes, als pares i mares fotògrafs/es, a qui vau estar a torns de barra, samarretes i taller de xapes, als i les grans col·laboradors de les activitats - teatre, visites guiades...-, a la comissió del gegantó, a totes les persones que vau participar als concursos de pastissos i truites (preparant-los i fent de jurat!), a les super cuineres, a tothom qui va donar un cop de mà muntant i desmuntant, a l'equip sunflower i a les seves famílies i... sobretot, A TOTHOM QUI VA VENIR A PASSAR-HO BÉ A LA FESTA! GRÀCIES!!

Volem compartir amb vosaltres un recull d'IMATGES BONIQUES per recordar el 9 de juny de 2018:

Aquí trobareu FOTOS DE LA FESTA:
20180609_festa30anysampa 004


I aquí les FOTOS DEL FOTOMATON:
20180609_festa30anysampa 027


 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort