Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

COMUNICAT AFA

Benvolugdes famílies,

En primer lloc, esperem que tothom estigui bé i que porteu el confinament de la millor manera possible. Des de la Junta de l’AFA hem estat treballant aquests dies per organitzar el personal i serveis que gestionem i minimitzar els efectes d’aquesta situació per a tothom.


Davant la incertesa del temps que durarà el tancament d’escoles i després d’haver parlat també amb les entitats amb qui treballem, s'han acordat les mesures que es detallen al COMUNICAT DE L'AFA de 24 DE MARÇ de 2020.


Recordem que la secretaria de l'AFA segueix en funcionament a través del correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la en horari habitual.


Seguirem informant de les novetats.


Una abraçada,

Junta de l'AFA

 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort