Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Concentració 12 setembre "Per un país de tots, l'escola en català"

Avui, 12 de setembre, coincidint amb l'inici del curs escolar, a les 19 hores, davant dels ajuntaments de tots els pobles i ciutats de Catalunya concentració en defensa del model d'escola catalana.

La FaPaC, com a membre de la coordinadora Somescola.cat juntament amb d'altres entitats cíviques i educatives, fa una crida a les AMPA i a les famílies a participar en les concentracions convocades davant dels ajuntaments per refermar el nostre suport al model lingüístic de l'escola catalana, després d'haver-se fet pública la interlocutòria del Tribunal Superior de Justí­cia de Catalunya respecte l'ús del castellà com a llengua vehicular a l'escola.

Podreu trobar al web somescola.cat uns materials (cartell, lona, adhesiu) elaborats expressament per aquesta acció perquè de manera conjunta, tots plegats, fem que es visualitzi el nostre rebuig a qualsevol persecució de l'ús del català a l'ensenyament i defensem l'actual model d'immersió lingüí­stica, vigent amb èxit des de fa 30 anys.
 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort