Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

On rebre els Reis?

La tarda de dijous dia 5, com cada any, arriben els Reis. Per anar-los a rebre, podem fer-la grossa, baixar al centre i anar a veure la Cavalcada gran; o quedar-nos més a prop, a les diferents cavalcades que es fan als barris. A continuació us detallem les diferents opcions.

La Cavalcada de Barcelona

El cerimonial comença al Moll de la Fusta a les 16.30, on arriben els Reis a bord del pailebot Santa Eulàlia. L’espera l’amenitzen diferents actuacions i, una vegada rebuts per les autoritats de la ciutat, la cavalcada pròpiament dita comença al voltant de les 18.30 en un recorregut que s’allarga fins més enllà de les nou del vespre i segueix Marquès de l’Argentera, puja Via Laietana, gira per Urquinaona cap a Fontanella i des de la plaça de Catalunya arriba a Universitat per Pelai per seguir per la ronda de Sant Antoni, Sepúlveda, Vilamarí, Lleida i l’avinguda de Rius i Taulet.

A la banda de dalt. Cavalcada de Reis d’Horta-Guinardó
Després d’un espectacle infantil a les quatre de la tarda a Mare de Déu de Montserrat amb França, la cavalcada comença a les 18 hores a la plaça de la Palmera del Carmel. Recorre Calderón de la Barca, Llobregós, Pantà de Tremp, Dante i la Rambla del Carmel. A Tajo amb baixada de la Plana Ses Majestats seran rebudes per les autoritats i continuaran pel passeig Margall i Mare de Déu de Montserrat. A l’alçada de Segle XX, un espectacle que començarà a les 19.30 clourà la passejada amb el comiat dels Reis una hora després.

A la banda de baix. Cavalcada de Reis del Clot Camp de l’Arpa
Comença al carrer de Navas cantonada amb Indústria i després de recórrer diferents carrers del Camp de l’Arpa baixa pel de Rogent fins al mercat del Clot.

Pels que es quedin a casa
Víctimes de grips, constipats o empatxos, sota l’efecte de l’Apiretal i el Dalsy, els que estiguin malalts poden posar la tele. TV3 retransmet habitualment la cavalcada d’alguna població catalana i la televisió de Barcelona, BTV, segueix la de la ciutat.
 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort