Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Cursos al Mas Guinardó

El casal d'entitats Mas Guinardó ha obert la inscripció per als cursos del segon trimestre d'aquest curs. Entre els cursos pensats per a nens i famílies n'hi ha un de circ-ioga i un altre d'explicar contes. El curs de Circ-Ioga combina dues disciplines que treballen el cos en el seu conjunt. Els nens es fixaran en la coordinació, l'equilibri, la concentració i la relaxació, sense deixar de divertir-se i jugar, alhora que gaudiran d'estones més tranquil.les.  Pel que fa al curs "Explica-m'ho amb art" està pensat per pares i mares i també pels fills, amb qui es treballarà la comunicació creativa amb la idea de facilitar un espai on les famílies puguin compartir emocions.
Tots dos cursos es fan els dissabtes de 10 a 12 hores i tenen un cost de 29 euros. Comencen la setmana del 23 de gener i podeu obtenir més informació al telèfon del Mas Guinardó: 93 446 14 29.
 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort