Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Concentració dissabte 11 en defensa de l’escola pública i diumenge 12 per l'escola en català

Les federacions d’Associacions de Pares i Mares, els sindicats CC OO, UGT, USTEC, Aijec i el d’Estudiants a més de l’associació de mestres Rosa Sensat han convocat una concentració dissabte que ve, dia 11, a les cinc de la tarda, en defensa de l’escola pública i contra les retallades del Govern català. La cita és a la plaça de Sant Jaume i el lema de la protesta és “Per l’educació pública de Catalunya, cap retallada”.

Les retallades del Govern que presideix Artur Mas han acabat amb la sisena hora i amenacen la qualitat de l’escola pública,  per la que sembla imparable reducció de mitjans humans, tècnics i materials. Cal tenir present que el pressupost d’enguany del departament d’Ensenyament de la Generalitat està per sota del de 2007, tot i que el sistema acull a 150.000 alumnes més que aleshores.

L’escola pública és garantia de cohesió social, i davant les continues agressions que pateix amb el pretext de la crisi econòmica la comunitat educativa crida a les famílies, estudiants i docents a fer sentir de nou la seva veu.

Per altra banda, la Comissió Promotora "Defensem l'escola en Català" ha convocat una concentració diumenge 12 al migdia davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), al passeig Lluís Companys de Barcelona, davant de l'Arc de Triomf. La mobilització pretén aturar les sentències contra el català a l'escola i blindar la legislació perquè la llengua catalana sigui l'única llengua vehicular a l'ensenyament.

Concentració en defensa de l’escola pública. Dissabte 11 de febrer. 5 de la tarda. Plaça de Sant Jaume. Barcelona

Concentració per l'escola en català. Diumenge 11 de febrer. 12 hores. TSJC. Passeig de Lluís Companys. Barcelona

 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort