Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Informació sobre el procés de preinscripció i matrícula

El procés de preinscripció i matrícula per al proper curs 2012-2013 ja està en marxa. Una bona eina per informar-se'n és la pàgina web de l'Ajuntament de Barcelona www.bcn.cat/educació, on podeu consultar l'oferta formativa, els serveis educatius de la ciutat, i el calendari del procés, que s'iniciarà durant la segona quinzena del mes de març. A la web, l'Ajuntament informa de tot el procés i de les últimes notícies, amb informació actualitzada. A l'escola, la jormada de portes obertes la vam celebrar el passat dilluns 6 de febrer al vespre.

Per altra banda, la pàgina inclou altres informacions molt útils relacionades amb l'educació, com els ajuts a escoles i alumnes, recursos pedagògics o activitats educatives que es realitzen als equipaments públics de la ciutat. A la web també hi ha una agenda d'actes i celebracions i un complert directori d'altres pàgines sobre qüestions d'educació que hi ha a xarxa.

 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort