Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Portes obertes als cursets de piscina. Segon trimestre

Els responsables del Centre Esportiu Municipal Guinardó ens han comunicat que aquest segon trimestre, les portes obertes dels cursets de natació se celebraran durant la setmana del dilluns 26 al divendres 30 de març. A l'escola, ens coincideix amb la setmana de colònies: P4 i P5 hi van dilluns i dimarts, i de 1er a 5è, de dimecres a divendres.
La coincidència farà, doncs, que només puguin gaudir de les portes obertes les famílies de parvulari els nens de les quals van a la piscina el dimecres, i els nens de 1er i 4t, que hi van, dimarts i dilluns, respectivament.
Com és habitual, el poliesportiu habilitarà una zona perque els pares i mares i familiars puguin gaudir veient els seus nens a la piscina mostrant-los el que han après durant el trimestre.
 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort