Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Informació sobre la Vaga General convocada pel 29 de març

Benvolgudes famílies,

Davant la convocatòria de vaga general convocada pels sindicats el proper dijous 29 de març de 2012, volem informar-vos de la situació a l'escola.

 

En primer lloc, assabentar-vos que tot i que la convocatòria coincideix amb el segon dia de colònies dels alumnes de primària (excepte 6è), les colònies no es veuran afectades i es desenvoluparan amb normalitat. Tant les mestres i educadores de menjador que tenen previst anar de colònies amb els vostres fills, com les cases de colònies, ens han manifestat la seva voluntat de realitzar aquestes activitats amb normalitat.

Pel que fa als mestres que romanen a l'escola, la situació és la següent. Les quatre mestres i la tècnica d'educació infantil han decidit exercir el seu dret de vaga. En canvi, el tutor de 6è i l'especialista de música no faran vaga. El director de l'escola també hi serà per donar cpmpliment als serveis mínims.

Per altra banda, l'AMPA mantindrà els serveis que gestiona: acollida matinal i menjador, excepte les activitats extraescolars que es deixaran de fer aquell dia.

Donades les circumstàncies, l'escola no podrà assegurar una atenció normalitzada a l'alumnat de parvulari.

Esperem la vostra comprensió. Moltes gràcies,

El Claustre i la Junta de l'AMPA

 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort