Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

El Parlament decideix no tramitar la ILP de la sisena hora

La Mesa del Parlament de Catalunya, integrada per tots els grups polítics amb representació a la Cambra, ha decidit rebutjar la tramitació de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) presentada per la Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes de Catalunya (FAPAC) per recuperar la sisena hora a l'escola pública. La mesa ha suggerit a l'entitat impulsora que s'adreci al Tribunal Constitucional per recórrer la decisió.
La FAPAC havia començat fa més d'un mes la recollida de signatures per tal de portar-les al Parlament i forçar així la tramitació d'una llei per recuperar la sisena hora: una mesura que va implantar el Govern tripartit i que va eliminar l'actual executiu català. A l'escola havíem participat en la recollida de signatures.
Davant el veto a la ILP, la FAPAC ha emès una nota on qualifica d'"injust i antidemocràtic que, d’una banda, el Govern promogui consultes populars i que, altrament, es censurin iniciatives com la nostra". "Creiem que tot plegat fa un flac favor al sistema democràtic i participatiu pel que la societat civil tant hem treballat i continuem treballant", afirma la Federació, que manifesta la seva esperança en què "la Mesa i el mateix Govern rectifiquin".
 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort