Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Recollida de llibres pel mercat de segona mà de Sant Jordi

S'acosta el 23 d'abril, Sant Jordi, i a l'escola tornem a muntar el mercat de llibres de segona mà. Per fer-ho necessitem la vostra col.laboració. Es tracta que porteu llibres que tingueu a casa i no us interessi guardar. Com a mínim un dels llibres hauria de ser adequat a l’edat del vostre fill/a i hauria d'estar en bon estat. Podreu dipositar els vostres llibres a les caixes que hi haurà a les classes, entre els dies 12 i 18 d’abril.

El dia 23 d’abril, dilluns, el mercat s’obrirà a les 16,30 hores i el preu dels llibres serà d’1 euro. Els diners d’aquesta venda es faran servir per adquirir llibres i material per a la biblioteca de l’escola. Els llibres que no es venguin, es donaran a alguna entitat que en pugui estar interessada (biblioteques d’hospitals, etc.). Si teniu alguna idea o suggeriment en aquest sentit, si us plau, feu-nos-la arribar a través de la secretaria de l’AMPA.

 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort