Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Nova manifestació contra les retallades, aquest dissabte 21

Malauradament comencem a perdre el compte de les vegades que fa que hem sortit al carrer a manifestar-nos contra les retallades als serveis públics. Des que l'actual Govern de la Generalitat va accedir al poder, per Nadal de 2010, els anuncis de retallades han estat constants. Fa just un any sortíem massivament al carrer, families i mestres de l'escola per protestar per la primera retallada anunciada per l'executiu d'Artur Mas, que entre altres qüestions va eliminar la sisena hora.
Ara, des del Govern central, amb el Partit Popular al front, ens arriben anuncis de noves retallades per l'educació pública: ampliacions de ratio, eliminació d'estudis, menys hores lectives...
Per protestar contra aquesta nova onada del que ja agafa magnitud de tsunami, la comunitat educativa de Catalunya ha convocat pel proper dissabte a la tarda una manifestació unitària amb el lema "Per l'educació pública, cap retallada!". La manifestació sortirà a les 5 de la tarda de la plaça d'Urquinaona i baixarà per Via Laietana fins a la plaça de Sant Jaume.
La plataforma organitzadora considera que les retallades que afecten a les polítiques educatives, socials i laborals vulneren drets que posen en perill la igualtat d'oportunitats i la cohesió social.
Manifestació unitària. Per l'educació pública, cap retallada!
Dissabte 21 d'abril. 17 hores, plaça d'Urquinaona 
 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort