Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Casal de setembre. Inscripció fins el dia 18

Entre el dimecres dia 2 de maig i el divendres 18 s'obre el període d'inscripció al casal d'estiu de setembre, que tindrà lloc la setmana del 3 al 7 de setembre, la d'abans d'iniciar el curs. El casal serà una prolongació del de juliol, Un casal de conte, i en aquest cas, el conte sobre el qual giraran totes les activitats serà El maravellós màgic d'Oz.
Obert a tots els alumnes de l'escola, de P3 a 6è, durant la setmana del casal de setembre la sortida es farà a la Torre de les Aigües.
Podeu veure més informació a l'apartat Casal de Setembre d'aquesta mateixa web.
Els preus són de 95 euros jornada de 9 a 17 hores amb dinar; 80 euros de 9 a 15 hores amb dinar; 55 euros de 9 a 13 hores; i 70 euros el dia sencer però sense dinar. A l'igual que al juliol, hi haurà servei de permanències des de les 8 del matí.
Inscripció al casal de setembre. Del 2 al 18 de maig a la secretaria de l'AMPA 
 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort