Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Ens sumem a les mobilitzacions del #15M contra les retallades, aquest dissabte!!

Ni ens cansem (al matí farem bricolatge), ni deixarem de protestar. La comunitat educativa se sumarà aquest dissabte a l'amplíssima convocatòria de mobilitzacions per recordar el primer aniversari del #15M. És per això que la FAPAC, la Federació d'AMPES, com a integrant del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) se suma a la gran manifestació convocada dissabte que ve, dia 12, a la tarda a Barcelona. Una mobilització que coincidirà amb el retorn a l'ocupació de la plaça de Catalunya, tal i com va acordar diumenge passat l'assamblea del #15M.

El bloc d'educació, que sortirà a les 17.30 de Rambla de Catalunya amb Ronda Universitat, tindrà per lema Per l'educació pública, cap retallada!! i vol denunciar les retallades que està patint el model educatiu públic. Des de l'AMPA hem pensat que per trobar-nos les famílies de l'escola i anar-hi tots junts podem quedar als jardinets que hi ha a la Gran Via, entre el passeig de Gràcia i la Rambla de Catalunya.

No cal que us recordem que el model d'escola pública que tants anys ens ha costat a tots construir està greument amenaçat i és molt necessari que sortim al carrer per reclamar a les administracions que l’educació sigui considerada una prioritat en la despesa pública. "Des del Govern de l'Estat i des de la Generalitat continuen arribant anuncis de noves retallades pressupostàries en educació, i no ho podem permetre. Els nostres infants i joves no han de pagar aquesta crisi. Tenim l’obligació de garantir una educació de qualitat i una vida personal i laboral dignes, doncs la seva educació és el futur de la nostra societat". Són paraules de la convocatòria de la FAPAC.

Ens hi juguem molt, us hi esperem!!

Manifestació unitària contra les retallades en l'educació. Dissabte 12 de maig. 17.30.
Punt de trobada, jardinets de Gran Via, entre passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya.
 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort