Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Allargament de jornada amb motiu de l'horari intensiu de juny

Com cada mes de juny, els mestres faran horari intensiu des de dilluns dia 11 de juny fins al divendres 22, el dia que acaba el curs escolar. També com cada any, des de l'AMPA oferim a les famílies la possibilitat que els alumnes allarguin la jornada amb un servei de permanències des de les 15.30 hores fins a les 17 hores, llevat dels nois i noies de 6è, que surten a les 15 hores.
Les activitats previstes per als alumnes de parvulari són entreteniments i jocs, mentre que per als de 1er a 5è els monitors organitzaran jocs cooperatius, multiesport, tallers i teatre.
El preu del servei de l'allargament de jornada és de 35 euros, que es cobraran a través de domiciliació durant el mes de juliol.
La data màxima per comunicar si els vostres fills o filles faran ús d'aquest servei és divendres 25 de maig. 
 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort