Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

¿Escoles públiques en perill d'extinció?

Aprofitem la convocatòria de la vaga general contra les retallades a l'ensenyament públic prevista pel dia 22 de maig, a la qual se suma l'AMPA, i que abasta des de les escoles bressol fins als estudis universitaris a tot Espanya, per recomanar-vos un article. Aparegut al blog De mamas & de papas del diari El País, on escriu una mare de l'escola, es pregunta si hem de témer que, amb tantes retallades, les escoles públiques no corren perill de desaparèixer tal i com les coneixem. L'article també fa referència al matí de dissabte fent bricolatge que una vintena de famílies vam passar a l'escola el dia 12 de maig.
 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort