Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

¿Escoles públiques en perill d'extinció?

Aprofitem la convocatòria unitària de vaga a l'ensenyament públic en contra de les retallades pel dia 22 de maig, a la qual se suma l'AMPA, i que abasta des de les escoles bressol fins a l'ensenyament universitari, i a tot Espanya, per recomanar-vos un article. Es tracta d'una entrada al blog De mamas & de papas del diari El País, en el qual escriu una mare de l'escola. Porta per títol Escuelas públicas en peligro de extinción i és una reflexió sobre si les retallades dels governs de Catalunya i Madrid poden fer perillar les escoles públiques tal i com les coneixem ara. El post també fa referència a la jornada de bricolatge que vam fer a l'escola el passat dissabte dia 12 i en la qual van participar una vintena de famílies, i a la participació, aquella tarda, a la manifestació que va commemorar el primer aniversari del moviment #15M.
 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort