Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Festa de la primavera als patis escolars

Aquest cap de setmana, del 25 al 27 de maig, se celebra la festa de la Primavera a 25 patis d'escoles de Barcelona.
Aquesta festa a nivell de ciutat pretén donar a conèixer a tota la ciutadania el programa Patis Escolars Oberts al Barri, que fomenta l’obertura dels patis de les escoles en cap de setmana i períodes de vacances. Obrint els patis escolars a la ciutat, disposem d’un context segur i de proximitat per a què els infants, els joves i les famílies gaudeixin del lleure de forma autònoma amb un servei permanent de monitoratge.
Tenint en compte que el dia 28 de maig se celebra el Dia Internacional del Joc, els infants, els joves i les famílies podran venir a jugar als patis escolars oberts amb jocs tradicionals, jocs cooperatius, jocs del món, jocs gegants ... i moltes activitats més!
Per més informació, consulteu la web de l'Ajuntament. 
 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort