Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Extraescolars curs 2012-2013

Us recordem que us hem fet arribar una primera informació de l’oferta extraescolar per l’any que ve. Hi trobareu la llista d’activitats, una breu descripció de cadascuna, els cursos als quals s’adreça, els horaris, els dies en què es farà, i el preu per mes. Marqueu amb una creu, l’activitat o activitats en les quals esteu interessats. Agrairem propostes d’altres activitats i treballarem per a oferir finalment el que millor s’adapti als vostres gustos o necessitats.

El termini per poder inscriure els vostres fills i filles a les activitats finalitza l’11 de juny. Abans que s’acabi el curs es tancaran els grups, i només s’hi acceptaran més inscripcions si hi queden places. Podeu enviar la butlleta a través del correu electrònica a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , deixar la butlleta a la bústia de l’AMPA o fer-li arribar a les secretàries de l’AMPA dins d’aquest horari: matins de 9:00 h. a 9:30 h. i tardes de 16:30 h. a 17:15h.

 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort