Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Inscripció a la piscina dels cursos de primària

Us recordem que estem pendents de rebre les vostres respostes per tal de poder reservar els dies i hores al CEM Guinardó per realitzar l'activitat extraescolar de piscina pels cursos de 1er a 6è per al proper curs 2012-2013. Des de l'AMPA necessitem saber el més aviat possible quantes famílies hi ha interessades, per reservar les places.
Els horaris i preus seran similars als d'aquest curs que està a punt d'acabar. Els alumnes aniran a la piscina en horari a concretar entre les 13.15 i les 14 hores i el preu de 39 euros trimestrals pels alumnes de 1er; de 54 euros pels de 5è (aquests dos cursos estan subvencionats) i de 66 euros per la resta de cursos: 2n, 3er, 4t i 6è.

Esperem que us animeu a continuar fent l’activitat de piscina. Aquest primer any que l’hem organitzada des de l’AMPA i l’hem fet extensiva a tots els cursos ha estat un èxit!

Us demanem que ompliu les butlletes que rebreu per correu i les retorneu complertes i signades com a màxim el proper dilluns 18 de juny a la secretaria de l'AMPA.
 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort