Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Temps de migdia curs 2012-2013

Com l’escola us va informar el passat mes de juny, l’horari del proper curs 2012-2013 serà de 9 a 12.30 hores al matí i de 15 a 16.30 hores a la tarda. Això fa que el temps de migdia s’amplia en mitja hora (12.30 h a 13). En aquesta mitja hora la monitora de cada curs (i de cada classe a parvulari) entrarà a l’aula i els nens/nenes hi faran les activitats següents:

Parvulari
Hàbits i preparació per a dinar
Primària (de primer a quart)
1 dia piscina
1 dia biblioteca
1 dia deures
1 dia jocs organitzats
1 dia jocs de taula
Primària (cinquè i sisè)
1 dia piscina
1 dia biblioteca
2 dies deures
1 dia jocs de taula
Les activitats diàries de la primària seran fixes. Us podem informar ja del dia assignat a la piscina per cadascun dels cursos de primària (perquè no ha de coincidir amb el dia d’educació física):
Dilluns: Primer
Dimarts: Segon
Dimecres: Tercer
Dijous: Quart
Divendres: Cinquè i sisè
L’import mensual del temps de migdia durant el curs 2012-2013 incloent aquesta mitja hora serà d’aproximadament 127 euros. La pujada de l’IVA que ha aprovat en els últims dies el Govern ens obligarà a tornar a calcular el preu, en funció del tipus que finalment afecti als serveis del temps de migdia. Al setembre rebreu el nou pressupost amb els preus definitius.
Per qualsevol aclariment podeu contactar amb nosaltres.
 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort