Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Comencem un nou curs... defensant l'escola pública amb samarretes grogues!!

Ja hi tornem a ser. Dimecres 12 comença un nou curs marcat, com a tota l'escola pública, per les retallades del Govern. 3.000 mestres menys i 30.000 alumnes més són només dues de les xifres que il.lustren una tisorada que també comporta un augment de ràtios a les aules (que la consellera s'entesta a negar), menys substituts, menys mestres amb contracte fixe... i, com a conseqüència, la precarització de les condicions de treball dels professionals de l'ensenyament i de l'educació.

És per tot això que l'AMPA de l'escola Estel-Guinardó se suma a la convocatòria de protesta de la Fapac, la federació d'associacions de pares i mares. Es tracta que el primer dia de classe tots els alumnes i si pot ser els pares i mares, anem a l'escola amb samarretes grogues en expressió del rebuig a les retallades i l'empobriment que comportaran d'un model que tantes dècades ha costat de construir.
Que quedi ben clar que l'escola és el futur i que rebutgem l'ofensiva. Qualsevol samarreta groga serveix i malauradament no deurà ser l'única vegada que la treurem al carrer durant el curs. Amb lemes com "SOS educació", una tisora dins una senyal de prohibit, el que se us acudeixi... o groga i prou. Però visualitzem que #somescola, #prouretallades!!
Fins dimecres 12!
 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort