Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Dilluns 22 d'octubre, Assemblea General de l'AMPA

El proper dilluns dia 22 d'octubre celebrarem l'Assemblea General anual de l'AMPA. La convocatòria tindrà lloc al menjador de l'escola, a les 17.15 hores i hi haurà servei d'acollida.

Us recordem que l'AMPA gestiona serveis bàsics pel funcionament de l'escola, com el servei d'acollida matinal, el servei de menjador, les activitats extraescolars i l'activitat de piscina, les festes de Sant Jordi, Carnestoltes i el sopar d'estiu a la fresca, així com el casal d'estiu. Les diferents comissions explicaran la tasca feta durant el curs passat i els objectius pel que acaba de començar.

És per tot això que la vostra assistència és molt important. Us hi esperem i us animem a formar part de la junta de l'AMPA.
Assemblea General de l'AMPA. Dilluns 22 d'octubre. 17.15 hores. Hi haurà servei d'acollida.
 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort