Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Eleccions al Consell Escolar, podeu presentar candidatures fins el 20 de desembre

Aquest dilluns dia 3 de desembre ha començat el procés d’eleccions al Consell Escolar que se celebraran a mitjans de gener de 2013. El Consell Escolar és l’òrgan de participació de la comunitat escolar en el govern dels centres educatius i està integrat pel director, el cap d’estudis, un representant de l’Ajuntament, representants dels Mestres que s’escullen al claustre, un representant del personal d’administració i serveis i de les famílies dels alumnes de l’escola. A la nostra escola, el consell té 15 membres: 5 mestres, 5 pares i mares (un d’ells de l’AMPA), tres persones de l’equip directiu, una del personal d’administració i serveis i el representante de l’ajuntament.

Entre les funcions del Consell Escolar hi ha aprovar el projecte educatiu, la programació general anual, les normes de funcionament del centre, la carta de compromís educatiu, el pressupost de l’escola, les activitats escolars complementàries o intervenir en la resolució de conflictes, entre d’altres.

Enguany dos dels pares que formen part del Consell han de ser rellevats perquè culmina el seu mandat de quatre anys, per la qual cosa hem d’escollir dos nous pares o mares per integrar-s’hi.

Les candidatures es poden presentar des d’aquest mateix moment fins al dia 20 de desembre. Si hi esteu interessats us heu d’adreçar al director, en José Ramon Albiach. Les vostres candidatures s’exposaran al taullell informatiu a l’entrada de l’escola i la votació tindrà lloc dijous dia 17 de gener de 2013. Tenen dret, tant a presentar-se com a votar, tots els pares i mares de l’escola.

Us animem a participar-hi!

Junta de l’AMPA

 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort