Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Dimecres grocs

Abans de res, molt bon any! Esperem que les vacances de Nadal us hagin anat molt bé.

Comencem aquest segon trimestre del curs recordant-vos que, ara que moltes famílies de l'escola tenim la samarreta groga contra les retallades a l'ensenyament públic, arrenquem els DIMECRES GROCS, una iniciativa en la que el claustre de mestres de l'escola ens fa costat. Es tracta simplement que les famílies que s'hi vulguin sumar, vestiu als vostres fills els dimecres amb la samarreta ben visible. Si no teniu la samarreta oficial, qualsevol jersei groc serveix.

Durant les trobades que mantenim amb AMPEs d'altres escoles, sobre tot les que formen part de la iniciativa "AMPAs en moviment", també hem conegut la iniciativa de vestir les samarretes grogues sempre que hi ha una sortida fora de l'escola. És una manera senzilla però efectiva de passejar la nostra defensa d'un ensenyament públic de qualitat.

Tingueu, doncs, en compte, tant els DIMECRES GROCS, com la iniciativa de vestir la samarreta amb el SOS ENSENYAMENT A LES SORTIDES ESCOLARS.

 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort