Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Tornem a tenir hort... i l'hort té blog!

hortHeu pujat últimament a l’hort? Us ho recomanem, tindreu una sorpresa. En Paco Capel, pare de la Bruna de P4, hi ha estat treballant de valent inomés cal veure les imatges per apreciar el resultat. Ja hi llueixen enciams de dues menes, escaroles, treuen el cap les faves, les pastanagues… i fins i tot hi ha calçots que cal anar calçant. En Paco i la Peggy Cárcamo (mare de la Sofia de Tercer) són els pares voluntaris que enguany tenen cura de l’hort junt amb els alumnes de Tercer de Primària.
Els hi volem donar les gràcies amb aquestes línies. Si de tot plegat en voleu saber més, a l’escola no només tornem a tenir hort, sino que l’hort té blog!! Aquí el teniu: http://hortestel.wordpress.com/
 

actualitat

tots som l'ampa!

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola ESTEL - GUINARDÓ és una associació sense ànim de lucre que està formada per totes les famílies de l’alumnat de l’escola.

A l'Escola Estel, l'AMPA és present en el Consell Escolar i treballa de bracet amb l'equip de mestres, contribuint activament en la millora de la qualitat de l'ensenyament conscient de la importància que té pels nostres fills i filles.

Coneix més l'AMPA
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort