Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font


L’Escola Estel-Guinardó va néixer com a cooperativa de pares l’any 1971, passant a ser escola pública l’any 1988. L’Escola Estel-Guinardó vol mantenir la seva identitat i per fer possible aquest projecte (escola pública amb caràcter propi), L’AMPA (Associació de Mares i Pares d’Alumnes) hi té una participació molt peculiar. Han passat anys, els temps canvien i l’Escola també però, encara ara, l’Estel té uns trets d’identitat propis que són possibles gràcies al treball conjunt de l’equip de mestres i l’AMPA. És rellevant la participació de les famílies a l’Escola, així com la llarga i positiva experiència de cooperació entre els dos col·lectius.

L’AMPA és una associació sense ànim de lucre. A la nostra escola totes les famílies som membres de l’associació. Tots estem involucrats contribuint en el projecte educatiu de l’Escola, tant en aquells aspectes que l’Administració Pública no cobreix, com en aquells que les famílies demanen o proposen (servei d’acollida al matí, casal d’estiu, extraescolars, etc.).

L’associació està representada per una Junta Directiva sempre viva i canviant, formada per mares i pares voluntaris que assumeixen un compromís actiu amb l’Escola.

A principi de curs, la Junta convoca a tots les seus membres en l‘Assemblea General per valorar el curs anterior, presentar les propostes del nou curs, informar de l’estat de comptes, aprovar el nou pressupost, i constituir la nova junta.

Tothom que vulgui pot formar part de la Junta i és en aquesta assemblea on s’ha de sol·licitar. La Junta pot convocar assemblees extraordinàries, si es necessari, per informar i prendre decisions que afectin a tothom.

La Junta s’organitza per comissions i es reuneix un cop al mes per a debatre i posar en comú les tasques que es duen a terme en el dia a dia. A més, hi ha una coordinació continuada entre l’equip directiu i la junta de l’AMPA.

Consulta aquí el triptic de l'AMPA.

CONEIXES L'AMPA?

klkml
 

CONEIXES L'AMPA?

klkml
 

CONEIXES L'AMPA?

klkml
 


CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort