Iniciar Sessió
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Patis d'escoles seran accesibles al públlic

M’adreço a vosaltres per informar-vos de dos actes que tindran lloc properament i que s’emmarquen dins el projecte Temps de barri. Gràcies a la bona disposició de les escoles del barri, us anuncio que el proper mes de Març tindrem 2 nous patis oberts al barri, el de l’Escola Torrent d’en Mel·lis (Dissabte de 16 a 19 h i diumenge d’11 a 14h) i el de l’Escola Mas Casanovas (Dissabtes i diumenges d’11 a 14 h).

Aquest espais estaran totalment oberts al barri en aquest horaris, amb una persona encarregada de dinamitzar l’espai, i us convidem a utilitzar-los i disfrutar d’aquest nou espai on poder jugar i passar el temps en família, amb les amistats i el veïnat.


Per tal de celebrar aquesta obertura us convidem a dues festes per innaugurar-los:

 

  • La primera, el 28 de Febrer, a l’Escola Torrent d’en Mel·lis a partir de les 10:30 del matí, s’iniciarà amb una cercavila pels voltants de l’escola (amb els Malignes del Guinardó) i després podreu disfrutar del món del circ, amb tallers i espectacle per a tothom.
  • La setmana següent, el 6 de Març, a partir de les 11 del matí, a l’Escola Mas Casanovas , l’AMPA del centre organitzarà diversos tallers (construcció de xapes, maquillatge artístic,…) i també tindrem alguna altre proposta molt especial. Tot plegat acabarà amb la música i l’espectacle del’Oriol Canals i la seva companyia d’animació que us farà ballar i riure fins al final.


Hi esteu convidats i convidades,

Us hi esperem!

 
CEIP ESTEL-GUINARDÓ logohort